Saturday, March 2, 2013

diam tak bererti OK!

Today is 2 Mac...last tulis blog 1 Feb...sebulan tak tulis...hahahahaha...reason?? busy?? tak pon... xde idea?? tak jugak..banyak je nak tulis... semuanya sebab MALAS.... malas ni susah nak diubati... bulan baru ni, nak berazam sekali lagi nak rajin2...

I do not know why sejak dua menjak ni mulut aku ni macam makin laser... hahahahhahaha.... reason??? sebab sebelum ni selalu kalau tak puas hati duk diam... pendam sorang2.... pastu kalau kawan2 bergurau yang menyakitkan hati, just smile and buat macam tak ada apa2 yang berlaku and senyum je... buat macam tak terasa... itu lah aku dahulu kala...


because silence is golden
 
Tapi sekarang??? selalu jugak jawab2 ni... reason?? dari simpan dalam hati, baik pecah terus... ibaratnya, kalau abscess pastu tak pecah2 boleh lead to cellulitis formation... kahkahkahkah... pahang dop???? hai cik syuha, control sikit perasaan okai...






Moral of the story: Diam2 ubi berisi, sedar2 dah dapat makan ubi... :)

 

2 comments:

  1. nice beb..nice..hembus je..baru power..haa gitu

    ReplyDelete
  2. mcm galakkan aku laser je...adoi @_@

    ReplyDelete